Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă îi dă replica lui Iohannis: 'Este un caz fără precedent. Să se abţină de la astfel de declaraţii' (VIDEO)

Inquam Photos/ Octav Ganea
Dancila Iohannis

Premierul Viorica Dăncilă îi dă o replică dură preşedintelui Klaus Iohannis după ce acesta a afirmat că România nu este pregătită să preia preşedinţia semestrială a Consiliului UE.

"Vreau să vă asigur că România se află în grafic pentru preluareaa preşedinţiei Consiliului UE şi cred că orice declaraţie care audce o umbră de îndoială asupra acestui lucru nu poate face decât rău României. Am norminalizat o persoană cu experinţă care va fi sprijinită de mulţi experţi din cadrul MAE şi care poate conduce la o preşedinţie de succes a României. Am văzut ieri declaraţii referitoare la faptul că acest guvern nu este pregătit. În calitate de prim-ministru vă asigur că România este pregătită, că suntem în grafic. Cred că este un caz fără precedent într-un stat membru al UE şi cer tuturor forţelor politice, inclusiv preşedintelui Klaus Iohannis să se abţină de la astfel de declaraţii pentru că România are nevoie de consens, de unitate, de politicieni care să se gândească la ţară şi mai puţin la interesele personale", a declarat Dăncilă.

CITEȘTE ȘI: Efecte neaşteptate: Ce se întâmplă în corpul tău dacă începi să mănânci două banane pe zi .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.