Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă îi răspunde lui Klaus Iohannis: 'Deservește interesul național! Ce vrea, anarhie?'

Klaus Iohannis Viorica Dancilă Iohannis

Viorica Dăncilă a decis să îi răspundă președintelui Klaus Iohannis, după ce acesta a spus că premierul nu luptă pentru România: ”ţara arde şi doamna prim-ministru se ascunde în Arabia”.

La Antena 3, marți seara, Dăncilă a declarat că prin ceea ce face, Iohannis ”deservește interesul național” și urmărește ”dărâmarea actualului cabinet pentru a avea guvernul său sau guvernul Cioloș”.

Citește și: Rareș Bogdan face dezvăluiri importante! Ce se ascunde în spatele relației dintre Firea și Dragnea

”Domul președinte Iohannis, prin astfel de afirmații, prin îndemnuri de a răsturna Guvernul, deservește interesul național. Mă văd obligată să condamn o astfel de atitudine distructivă. Mă întreb ce vrea președintele anarhie, instabilitate, pentru că eu cred că asta este efectul când ești promotorul unor astfel de afirmații. A adus o imagine negativă nu doar în interiorul României, ci a fost preluată și în exterior.

Este evident că a făcut o obsesie personală pentru dărâmarea actualului cabinet, pentru a avea guvernul său sau guvernul Cioloș. Guvernul va supraviețui, va merge mai departe și va prelua șefia Consiliului UE. Ar fi de râs dacă din nefericire nu ar fi de plâns. Îi răspund nu neapărat domnului Iohannis, ci românilor, că am fost în Arabia, Turcia, Kuweit, Oman, în interestul românilor. Avem prefigurat parteneriatul public-privat, cu o singură condiție, investitorii trebuie să afle despre oportunități. Toate țările mari în lume merg acolo și caută investitori. De ce nu am face și noi? Este un proverb. Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă în traistă. Eu înțeleg să îmi respect funcția de premier chiar dacă dl Iohannis vine cu astfel de afirmații.”, a declarat Viorica Dăncilă.

Citește și: Lovitură în plin dată de Guvern, pentru mii de români! Nu vor primi nici în 2019 acești bani promiși de ani buni .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.