Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă îl 'loveşte' pe Iohannis cu propriul trecut: 'Despre ipocrizie (sau oportunism politic)'

dancila iohannis

Viorica Dăncilă, preşedintele PSD, combate retorica anti-PSD a lui Klaus Iohannis, amintindu-i acestuia că în trecut a colaborat fără problemele cu social-democraţii.

"Despre ipocrizie (sau oportunism politic):

Cum se potrivește retorica anti-PSD cu semnarea unui protocol de susținere a Guvernului Năstase? Sau cu acceptul de a fi propunerea domnului Geoană de premier și de a-l susține cu toate forțele în campania din 2009?", scrie Dăncilă pe Facebook.

Adrian Năstase, fost președinte al PSD și fost premier social - democrat, îl acuză pe Klaus Iohannis de ipocrizie. După ce în spațiul public a apărut informația că Iohannis a semnat un protocol de colaborare cu PSD, în 2009, Adrian Năstase susține că Iohannis a primit bani de la PSD pentru multe proiecte pe vremea când era primar. Detalii AICI!

Klaus Iohannis refuză în continuare să participe la o dezbatere cu Viorica Dăncilă, înainte de turul al doilea al alegerilor prezidenţiale. Sâmbătă, la Bistriţa, Iohannis şi-a motivat decizia prin faptul că Viorica Dăncilă "este reprezentanta unui partid, care este nedemocratic, care a guvernat împotriva românilor și eu nu sunt dispus să legitimez așa ceva".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.