Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, în campanie cu Liviu Dragnea, atac la PNL - Proiectul celorlalți se bazează pe plângeri penale, pe atac la persoană

sursa FOTO: Inquam
dancila semneaza

Viorica Dăncilă se află, împreună cu Liviu Dragnea, la Botoșani, premierul lansând, intr-un discurs public, atacuri la adresa PNL.

"Proiectul nostru de tara include Romania, proiectul celorlalți este bazat pe atac la persoana, pe plangeri penale, nu e benefic pentru niciunul dintre noi. Cred ca trebuie sa tratam cu foarte multa atentie, ca fiecare dintre noi sa ne gândim ce dorim pentru aceasta tara, ce Romanie vrem sa lasam copiilor, nepotilor, daca dezbinarea si ura, daca jignirile si tradarea tarii sunt mai importante decat proiectele pentru oameni, decat relizarile PSD. Vorbeam despre alegerile europarlamentare, sunt foarte importante. 70% din deciziile luate la Bruxelles se armonizează prin legislatia noastra internă. Ne dorim lideri care să meargă să stea ca si ghiocelul, sa accepte orice sau cei care stau cu demnitate în fata liderilor UE. A fi demn nu înseamnă să nu fii proeuropean. "Vor veni alții care vor face ceea ce știu mai bine, Să închidă școli, spital, să taie salrii. Să nu uităm că cei care și spun azi liberali erau cei din PDL, care au fost împotriva românilor. (...)Eu cred că de data ceasta românii vor spune nu", a declarat Viorica Dancila.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.