Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă L-A DEMIS: A pus o altă femeie în fruntea unei Autorități

Guvernul Romaniei
Viorica Dancila

Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate, George Fazacaş, a fost înlocuit din funcţie, iar în locul acestuia a fost numită Adriana Croitoru, printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă.

Conform deciziei premierului Dăncilă, publicată vineri în Monitorul Oficial, George Ionuţ Răzvan Fazacaş a fost înlocuit din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate, scrie news.ro.

Citește și: Surpriza dezvăluită de ministrul Olguța Vasilescu! „Guvernul României a adoptat prin Ordonanță de Urgență dublarea acestor subvenții”

În funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate, a fost numită Adriana Croitoru. Ea a condus Direcţia Biodiversitate din Ministerul Mediului.

Agenţia Naţională pentru Arii Naturale Protejate a fost înfiinţată în anul 2016, funcţionând în subordinea Ministerului Mediului.

Citește și: Președintele României, în corzi! Campanie de strângere de semnături privind suspendarea lui Klaus Iohannis, după ce a refuzat să o revoce pe Kovesi

Instituţia are următoare atribuţii: planifică strategii de acţiune privind managementul reţelei de arii naturale protejate, elaborează metodologii de monitorizare privind implementarea strategiilor de management, organizează sesiuni de atribuire a ariilor naturale, actualizează bazele de date privind reţeaua naţională de arii naturale protejate, regiunile biogeografice, arealul de distribuţie a speciilor şi habitatelor protejate, asigură accesul publicului la informaţii generale de interes public privind ariile naturale protejate, evaluează implementarea prevederilor din contractele de custodie/administrare, monitorizează respectarea prevederilor Planurilor de Management asumate şi organizează şi coordonează reţeaua de structuri din subordine cu rol în managementul ariilor naturale protejate.

Citește și: Te-ai întrebat vreodată câte E-uri au micii? Analiza care dă cărțile pe față .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.