Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, LOVITĂ din interior: Primarul PSD al Brăilei spune că alți candidați ar fi primit mai multe voturi la prezidențiale

Guvernul Romaniei
Viorica Dancila

În PSD sunt persoane care ar fi luat mai multe voturi decât Viorica Dăncilă la alegerile prezidențiale, spune președintele organizației municipale a PSD Brăila și primarul orașului de pe malul Dunării, Marian Dragomir. Acesta nu va participa la Congres, pentru că va fi în concediu, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Oreste îl desființează pe Dan Barna: Vă arată ca purtând treningul lui Codrin Ștefănescu și pantofii de lac alb ai lui Șerban Nicolae

Primarul PSD al Brăilei, Marian Dragomir, a declarat că nu este mulțumit de desemnarea Vioricăi Dăncilă drept candidat al partidului la alegerile prezidențiale din toamnă, deoarece alți candidați ar fi obținut un scor mai bun.

Acesta a spus că ar fi vrut ca partidul să aibă mai mulți candidați dintre care membrii să aleagă la Congresul din luna august.

„Eu colaborez foarte bine cu mulți miniștri și parlamentari, nu avem probleme în partid. Totuși, am spus-o și în interior, era bine să avem de ales dintre mai mulți candidați. Sunt convins că alt candidat ar fi obținut voturi mai multe, în plus ar fi existat o competiție în partid, am fi discutat în filiale pe cine susținem. Așa nu avem decât o variantă, nu avem ce discuții să mai purtăm. Avem persoane în PSD care ar fi obținut voturi mai multe decât Viorica Dăncilă, este opinia mea”, a spus primarul PSD al Brăilei.

Citește și: Avertisment de ultimă oră al lui Alexandru Cumpănașu: ‘N-o să permitem asta!’

El a adăugat că nu va participa la Congres, iar acest lucru nu are legătură cu părerea sa despre candidatura Vioricăi Dăncilă: „Aveam vacanța programată, nu le pot zice copiilor mei că nu mai mergem în vacanță, mai ales că data congresului s-a schimbat și a fost anunțată recent”.

La ultima reuniune a Comitetului Executiv, PSD a votat ca Viorica Dăncilă să fie prezidențiabilul partidului. Singurii care s-au opus deciziei au fost Paul Stănescu și Dumitru Buzatu.

Citește și: Ciudățenia din cazul de la Caracal. Ce a tranșat Gheorghe Dincă în ziua în care Alexandra a sunat la 112

Potrivit unor surse din partid, Congresul PSD ar urma să se desfășoare pe 24 august, în condițiile în care Viorica Dăncilă le-a transmis o scrisoare liderilor de filiale în care le-a propus să amâne Congresul din 3 august, în contextul crimelor din Caracal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.