Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, măsuri de urgență după ce inundațiile au făcut prăpăd: Locuințe modulare pentru sinistrați

inundatii

Guvernul va aproba scoaterea din rezerva de stat a unor locuinţe modulare pentru familiile afectate de inundaţii, a anunţat miercuri premierul Viorica Dăncilă.

ALERTĂ - Gheorghe Stan (SIIJ), victorie în faţa procurorului general: ÎCCJ a admis retragerea apelului în dosarul lui Hrebenciuc


"Am fost informată în permanenţă cu situaţia provocată de fenomenele meteorologice care au afectat mai multe zone din ţară. Efectivele MAI intervin de aproape două săptămâni în sprijinul populaţiei în judeţele în care s-au produs inundaţii. În medie au acţionat zilnic peste 14.000 de angajaţi ai Ministerului de Interne. Le mulţumesc pentru toate eforturile făcute şi pentru că vor interveni în continuare pentru normalizarea situaţiei. În funcţie de nevoile populaţiei şi solicitările autorităţilor locale s-au efectuat transporturi cu apă potabilă şi au fost montate locuinţe modulare pentru familiile sinistrate. Continuăm sprijinul pentru oamenii care au nevoie de ajutorul nostru. În şedinţa de guvern de astăzi aprobăm scoaterea din rezervele de stat a unor locuinţe modulare şi a unor produse de strictă necesitate şi acordarea acestora ca ajutoare de urgenţă familiilor afectate de fenomenele severe produse în judeţul Alba. Guvernul este pregătit să trimită în toate zonele afectate ajutoare de urgenţă şi produse de strictă necesitate pentru sprijinirea populaţiei pe baza solicitărilor venite din teritoriu", a spus premierul la începutul şedinţei de Guvern.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.