Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă merge la Bruxelles: se negociază o funcție CRUCIALĂ pentru România

Inquam Photos - George Călin
Inquam Viorica Dăncilă PSD

Premierul Viorica Dăncilă se va afla, marţi, la Bruxelles, pentru a discuta cu viitorul preşedinte al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Întâlnirea va avea loc la ora 10.00, ora Bruxellesului.

Citește și: VIDEO Dăncilă, anunț BOMBĂ în timpul discuțiilor cu protestatarii din Iași - Parteneriat public - privat pentru autostrada Marii Uniri

Discuţiile vor viza portofoliul de comisar european care ar urma să revină României, precum şi nominalizările făcute de Bucureşti.

Întrebată duminică seara, la Antena 3, când a vorbit ultima oară cu preşedintele Klaus Iohannis, premierul a răspuns: „Am vorbit săptămâna trecută despre comisarul european. Am spus că pe data de 20 voi merge la Bruxelles şi voi avea o discuţie cu preşedintele Comisiei Europene”.

Premierul Viorica Dăncilă a condamnat, vineri, într-o conferinţă de presă la Iaşi, criticile faţă de propunerile de comisar european pe care le-a trimis la Bruxelles - Rovana Plumb şi Dan Nica. Ea a spus însă că, dacă cele două propuneri de comisar european nu sunt bune, Guvernul va veni cu altele. Viorica Dăncilă a precizat că l-a informat pe preşedintele Klaus Iohannis înainte de a trimite cele două nominalizări la Bruxelles.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.