Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, avertisment de ULTIMĂ ORĂ înainte de discuțiile de la Palatul Victoria pe OUG7: 'Nu vom renunța la Ordonanță'

stirimondene.fanatik.ro
dancila-viorica

Premierul Viorica Dăncilă a spus luni, înainte de întrevederea cu reprezentanții din justiție de la Palatul Victoria, că Guvernul nu va renunța la OUG 7 pe legile justiției.

„Astăzi sper ca cei care au nemulțumiri, care au ieșit în spațiul public și și-au exprimat aceste nemulțumiri, să vină la această întâlnire la Palatul Victoria, să vedem care sunt problemele pe care nu le agreează, cum le justifică și apoi vom lua o decizie referitor la aceste aspecte. Ceea ce vreau subliniez este că nu vom renunța la ordonanță. Am văzut ieșiri în spațiul public care au solicitat să renunțăm la această ordonanța în totalitate. Am spus întotdeauna că dăm dovadă de flexibilitate, dar asta nu înseamnă să renunțăm și la lucrurile bune din dorința unora de a face acest lucru”, a spus Dăncilă, care a adăugat că dialogul este foarte important.

Liviu Dragnea, ATAC EXPLOZIV la adresa lui Klaus Iohannis: 'Calcă pe orice cadavre pentru un nou mandat'

Premierul a precizat cu privire la discuția de astăzi că „dialogul trebuie purtat înainte de ministrul de resort”.

„Prim-ministrul poartă această dialog atunci când în spațiul public apar nemulțumiri și este nevoie de intervenția primului ministru”, a mai spus Dăncilă, care a precizat că este de acord că „justiția trebuie să fie puternică și independentă în România”.

Dăncilă a menţionat că intenţiona să aibă întâlnirea cu reprezentanţii magistraţilor chiar de vineri, dar că a fost plecată din ţară. 

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a invitat pentru luni, la ora 15,30, la Palatul Victoria, câte un reprezentant al asociaţiilor de magistraţi, precum şi reprezentanţi ai CSM, pentru discuţii pe marginea legislaţiei în domeniul justiţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.