Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, mesaj pentru urechile baronilor PSD: îngroapă amnistia și grațierea

Inquam Photos / George Calin
dancila guvern

Premierul Viorica Dăncilă susține că în această perioadă se discută, la nivel guvernamental, doar despre OUG pentru repararea efectelor protocoalelor secrete. Ea transmite un mesaj care pare a fi pentru urechile baronilor PSD și arată că nu se discută despre mult așteptata OUG pentru amnistie.

Citește și: PSD, atac FRONTAL la adresa lui Mugur Isărescu: solicitare IMPERATIVĂ pentru guvernatorul BNR

”Am urmărit cu atenție mesajul transmis de Comisie și am văzut o nouă dezinformare. Se vorbea de amnistie. Ministrul Justiției nu a vorbit despre amnistie. El a vorbit despre OUG în care să dea posibilitatea celor judecați de complete constituite ilegal să aibă parte de un complet legal astfel încât să aibă certitudinea că a fost judecat corect. Legat de acest lucru se pot relua procese și pentru cei ce au fost achitați, și pentru cei ce au fost condamnați. Pot fi condamnări mai mari sau pot fi situații în care se descoperă că aceste condamnări nu trebuiau date. Acest OUG dă șansa unui proces corect pentru cetățeni și cred că asta face parte din drepturile omului.”, a declarat Viorica Dăncilă, la Antena 3.

Viorica Dăncilă a insistat asupra faptului că, la Bruxelles, Guvernul nu vorbește despre amnistie.

”Pot fi condamnări mai mari sau pot exista situații în care să se descopere că aceste condamnări nu trebuiau date. Acest lucru dă șansa unui proces corect pentru cetățeni și cred că asta face parte din drepturile omului. Tocmai faptul că nu s-a făcut referire la acest lucru, ci la amnistie arată încă o dată că informațiile care se trimit la Bruxelles nu sunt conforme cu realitatea”, a conchis Viorica Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.