Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă nu renunţă la guvernare: 'Rămânem aici să ne împlinim promisiunile față de toți cei care și-au pus încrederea în noi'

Facebook/ Viorica Dăncilă
viorica dancila

Viorica Dăncilă continuă turneul prin ţară şi întâlnirile cu activul de partid. Premierul, care este şi candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, a participat sâmbătă la Conferinţa de alegeri a PSD Hunedoara. După eveniment, Dăncilă anunţă că nu renunţă la guvernare, "în ciuda tuturor piedicilor şi blocajelor".

"Am participat astăzi la Conferința de alegeri a PSD Hunedoara, o organizație matură și performantă, una din multele structuri puternice pe care ne bazăm în alegerile care urmează. Felicitări, Laurențiu Nistor, pentru realegerea în funcția de președinte al PSD Hunedoara! Felicitări și succes întregii echipe!

Sunt mândră de ai mei colegi și mă bucur întotdeauna să revin în mijlocul comunităților pentru a căror bunăstare se luptă. Împărtășim un crez și o viziune pentru o Românie mai bună și pentru asta ne luptăm, în ciuda tuturor piedicilor și blocajelor, a tuturor celor care vor să ne vadă înfrânți.

“Aproape de fiecare român” înseamnă curaj și asumare, iar noi rămânem aici să ne împlinim promisiunile față de toți cei care și-au pus încrederea în noi, față de toți românii", scrie Dăncilă pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Alimentul natural cel mai eficient împotriva îmbătrânirii: Menţine articulaţiile şi reduce ridurile .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.