Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă: Nu statul trebuie resetat, ci Klaus Iohannis. Este indecent să vorbească de Caracal

Inquam Photos - George Călin
Inquam Viorica Dăncilă PSD

Premierul Viorica Dăncilă a răspuns miercuri atacurilor sefului statului pe cazul Caracal:

  • „Este rușinos ca președintele să vină după atâta timp să vorbească despre tragedia de la Caracal, într-un context politic definit de blocajul guvernamental pe care îl tot încearcă. Este indecent să folosească această temă atât de sensibilă, această dramă, ca să își creeze premise pentru mișcări politice. Domnul Iohannis demonstrează încă o dată că nu își înțelege nici măcar rolul de președinte al CSAT. Vorbește de siguranța cetățeanului ca de un termen abstract, uitând că aceasta este componenta esențială a securității naționale.
  • Singura preocupare a candidatului Iohannis este să critice Guvernul uitând că el este parte a puterii executive și, în egală măsură, responsabil. Nu statul, al cărui șef se pretinde, trebuie resetat, ci președintele României trebuie RESTARTAT! Vorbește de putere uitând că este la putere de 5 ani.
  • Să ne amintim cu toții cum, în primele zile de după această tragedie, domnul Iohannis a întârziat nepermis o ședință CSAT și a ezitat să-l demită pe șeful STS. După care a apărut, târziu și degeaba, și nu ne-a spus nimic. Așa cum a venit și astăzi să ne spună un mare nimic.
  • Voi face lumină pentru domnul Iohannis și îl voi informa că guvernul a luat toate măsurile care s-au impus după tragedia de la Caracal, însă probabil, fiind în vacanță, le-a omis”

Citește și: SURSE Război total în Guvern: Viorica Dăncilă îi ține prizonieri pe toți 'soldații' lui Tăriceanu din ministere și agenții .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.