Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă o 'torpilează' pe Carmen Dan: 'Nu vreau să fac trimitere la un anumit eveniment'

sursa FOTO: Inquam
dancila carmen dan

Viorica Dăncilă a vorbit luni, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, despre demisia lui Carmen Dan din funcţia de ministru al Afacerilor Interne. Carmen Dan urma oricum să fie remaniată, iar premierul Dăncilă a oferit ca motive "percepţia publică negativă", făcând trimitere la incidentele din 10 august 2018.

"Argumentele mele sunt legate de percepția publică asupra acestui minister și vreau să dau credibilitate și vreau să dăm o schimbare pentru a lucra mult mai bine. Nu îmi cereți să dau detalii din interiorul minnisterului. Nu vreau să fac trimitere la un anumit eveniment, pentru că lucrurile s-ar interpreta. Am văzut că percepția publică nu este foarte bună. Pentru mine e important că percepția de ansamblu să fie pozitivă. Acest lucru nu mi-l va dicta stradă. Fiecare are dreptul să protesteze, sunt dispusă să ascult nemulțumirile celor care protestează, dar cred că în calitate de prim-ministru trebuie să aduc în Guvern persoane care au un anumit grad de credibilitate", a declarat premierul.

Carmen Dan și-a anunțat demisia cu câteva minute înainte de ședința Comitetului Executiv de luni. Nicolae Moga, propunerea de la Interne, este senator de Constanța în legislaturile 2008-2012, 2012-2016 și 2016-2020. În a doua legislatură, a ocupat și funcția de vicepreședinte al Senatului în Biroul Permanent.

Carmen Dan a fost numită ministru de Interne în ianuarie 2017 și l-a înlocuit pe Dragoș Tudorache. În cei doi ani și jumătate de mandat, de numele lui Carmen Dan s-au legat mai multe controverse și scandaluri, precum „microfonul găsit în priză” sau jignirile publice cu fostul premier Mihai Tudose.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.