Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă participă, miercuri, la "Ora prim-ministrului" în plenul Camerei Deputaților

Inquam Photos / George Calin
viorica dancila

Premierul Viorica Dăncilă va participa, miercuri începând cu ora 10.00, la "Ora prim-ministrului", dezbateri politice în plenul Camerei Deputaților, solicitarea fiind făcută de grupul parlamentar al PNL.

Dezbaterile vor avea tema "Angajamentul Guvernului Dăncilă privind respectarea recomandărilor Comisiei de la Veneţia şi ale reprezentanţilor instituţiilor UE referitoare la modificările Legilor Justiţiei, ale Codului penal şi ale Codului de procedură penală", potrivit ordinii de zi a Camerei Deputaților.

Liderul deputaților PNL, Raluca Turcan, a declarat, miercurea trecută, că data dezbaterii a fost aleasă, "în mod surpinzător", de către liderul PSD, Liviu Dragnea.

"Data a ales-o Liviu Dragnea. Vom vedea care este scopul acestei deschideri pe care a manifestat-o la modul cel mai malițios cu putință", a spus Raluca Turcan.

Aceasta a subliniat că invitația PNL către premierul României de a veni în Parlament reprezintă o ocazie de a primi răspunsuri la mai multe întrebări cu impact pentru societate.

"Pe fond, important este că vom avea ocazia să o întrebăm pe premierul României de ce a acceptat ca Guvernul României să fie luat pe persoană fizică, în subordine totală a lui Liviu Dragnea. De ce agenda guvernamentală în interes public este complet inexistentă, de ce bani europeni care ne sunt puși pe masă nu sunt absorbiți. România a ajuns rușinea UE", a conchis Turcan.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.