Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă preia discursul lui Liviu Dragnea - atac la mișcarea #șîeu: 'Putem rezolva punând umărul la acțiune, nu făcând circ'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Viorica Dancila

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, la Craiova, că înțelege supărarea celor care se plâng că nu sunt autostrăzi în România, dar crede că problema poate fi rezolvată doar „punând umărul la acțiune, nu făcând circ”. Dăncilă adaugă că guvernele PSD au construit 500 de km de autostradă.

Viorica Dăncilă a declarat că guvernele PSD au construit 500 de kilometri de autostradă.

„Oamenii au dreptate, au dreptate să fie supărați pentru ritmul în care s-a lucrat în acest domeniu. Însă, adevărul trebuie spus până la capăt. În guvernările PSD s-au făcut peste 500 km de autostradă din cei existenți. În alte guvernări au fost zero km! Și să nu uităm că ministrul Transporturilor din anul 1999, devenit apoi președintele României, ne explica faptul că: `România nu are nevoie de autostrăzi, ne ajung drumurile naționale>`. Ne luptăm de ani buni cu această mentalitate profund greșită, dar și cu o serie de piedici puse parcă intenționat de unii”, a spus Dăncilă, conform Mediafax.

Bianca Andreescu, după performanța istorică de la Indian Wells: 'A fost o călătorie nebună, o adevărată poveste a Cenuşăresei'

Potrivit premierului, autostrăzile pot fi construite, încă nu „făcând circ”.

„Am făcut această paranteză pentru a spune lucrurilor pe nume. Da, este o problemă esențială pentru dezvoltarea viitoare a României însă acest lucru nu îl putem rezolva decât punând umărul la acțiune, nu făcând circ și declarații politice”, a mai spus Dăncilă.

Vineri, liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a atacat dur pe inițiatorul mișcării #șîeu, omul de afaceri Ștefan Mandachi, afirmând că ar fi „circari conduși de leneși”, sugerând că președintele Klaus Iohannis ar fi în spatele acțiunii de protest.

„Niște șmecheri, care vezi doamne fac ei un metru de autostradă, la ora 12 au început lucrul de autostradă în Moldova, real. Ei fac circ. Noi facem autostrăzi. Ei țipă. Noi dezvoltăm România”, mai spus liderul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.