Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă: Prelungirea gazoductului Iaşi - Ungheni până la Chişinău va contribui la securitatea energetică regională

Viorica Dăncilă

Prelungirea gazoductului Iaşi - Ungheni până la Chişinău va contribui la securitatea energetică regională, a declarat, marţi, premierul Viorica Dăncilă, în deschiderea şedinţei de Guvern, potrivit Agerpres.

"Aşa cum am spus în mai multe rânduri, ne preocupă şi investiţiile care contribuie la dezvoltarea întregii regiuni şi, în această privinţă, relaţia cu Republica Moldova este una specială. În acest sens, salut începerea fazei a doua a proiectului de interconectare Iaşi - Ungheni - Chişinău, obiectiv de interes naţional al Republicii Moldova şi, totodată, proiect strategic pentru România. Ieri au demarat lucrările pentru prelungirea gazoductului Iaşi - Ungheni până la Chişinău, proiect a cărui implementare va contribui la securitatea energetică regională. Realizarea acestui proiect reprezintă un nou pas pe care Republica Moldova îl face în parcursul său proeuropean, cu sprijinul României", a afirmat prim-ministrul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.