Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, propunere-bombă pentru Cozmin Gușă. Patronul Realitatea confirmă: 'Dacă și când o să mă decid, voi anunța' / SURSE

www.paginademedia.ro
Cozmin Gușă

Cozmin Gușă, patronul Realitatea TV, a primit propunerea de a reveni în PSD din partea Vioricăi Dăncilă, anunță B1 Tv, care citează surse G4Media. 

Gușă, care a fost secretar general al PSD între 2001 și 2003 în timpul guvernării Năstase, a confirmat, pentru sursa citată, că a fost ofertat de mai multe partide, printre care și PSD, precizând că ”propunerile au fost de la cele mai înalte niveluri”.

Începe furtuna în Parlament: primul acord pentru răsturnarea Guvernului / SURSE

”Da, confirm că am primit oferte. Am tot primit în ultimii doi ani. Cele mai multe începând cu primăvara asta, mi se pare și normal că e an electoral. Am primit și de la PSD, și de la Pro România, și de la PNL. Într-adevăr, cele mai multe au fost de la PSD, e și partid mare, e și partidul unde am fost secretar general între 2001 și 2003. Dar, rămâne așa cum am spus public: dacă și când o să mă decid, voi anunța atunci când va veni vremea. Deocamdată sunt implicat în proiecte editoriale, de management, de consultanță. Acesta este și motivul pentru care i-am refuzat pe cei care m-au ofertat. Și sigur că propunerile au fost de la cele mai înalte niveluri, de la lideri naționali până la lideri locali, primari și așa mai departe”, a declarat Cozmin Gușă.

Cozmin Guşă a fost secretar general al PSD în timpul lui Adrian Năstase de unde a plecat ulterior. După o trecere pe la Partidul Democrat, acesta și-a încercat norocul politic, în 2005, prin Partidul Iniţiativa Naţională (PIN), alături de Lavinia Şandru şi Aurelian Pavelescu.

PIN se declara o alternativă la partidele existente, indiferent dacă acestea sunt la putere sau în opoziție. În decembrie 2011, PIN a încheiat un protocol de fuziune prin absorbție cu UNPR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.