Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, propunere pentru Iohannis: Grup parlamentar pentru modificarea Constituţiei

Inquam Photos/ Octav Ganea
dancila fifor stanescu

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, la finalul consultărilor de la Cotroceni, că i-a propus preşedintelui Iohannis formarea unui grup parlamentar care să coordoneze demersurile de modificare a Constituţiei.

"Am reiterat poziția PSD și anume că rezultatul votului este foarte important, că dincolo de declarații este important să dăm dovadă de acțiune pentru a pune în practică cât mai repede rezultatele referendumului.

Am propus domnului președinte formarea unui grup la nivel de parlament, condus de președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, care să discute cu toate partidele politice, pentru că știți că este nevoie de consens. Să facem operațional cât mai repede acest grup, astfel încât această revizuire a Constituției să fie pusă în practică cât mai repede.

Urmează că acest grup să fie format cât mai repede. Sperăm să răspundă toate partidele politice. Sperăm că acest grup să ajungă cât mai repede la concuziile necesare, astfel încât să putem să transpunem referendumul în practică", a declarat Dăncilă.

Premierul a precizat că PSD nu doreşte ca referendumul să se suprapună cu alte tipuri de alegeri, pentru că ar încălca recomandările Comisiei de la Veneţia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.