Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, replică la acuzaţiile lui Dan Barna despre ancheta DLAF: 'În niciun caz nu am făcut aşa ceva'

Facebook
dancila

Viorica Dăncilă la acuzaţiile lansare de Dan Barna, prezidenţiabilul USR, cu privire la ancheta DLAF ca urmare a dezvăluirilor făcute de Rise Project. Premierul interimar afirmă că nu este adepta sabotării campaniei contracandidaţilor.

"Vai! Aşa ceva, la asemenea lucruri nici nu pot să dau un răspuns. În nicin caz nu am făcut sau o să fac aşa ceva. Dimpotrivă, le-am urat tuturor candidaţilor succes. Nu am fost niciodată adepta unor astfel de măsuri, cu atât mai puţin să fac eu aşa ceva", a declarat Dăncilă.

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat vineri că a solicitat Departamentului pentru Lupta Antifraudă (DLAF) să transmită la DNA toate documentele care îl vizează şi acuză folosirea informaţiilor dintr-o anchetă jurnalistică în scop politic, pentru a nu fi "verificat de Viorica Dăncilă prin intermediul unei instituţii subordonate direct", în condiţiile în care aceasta este contracandidatul său la alegerile prezidenţiale.

Întrebat la Parlament de ce vrea să fie verificat de DNA şi nu de Departamentul Antifraudă, Barna a răspuns: "Pentru că nu vreau să fiu verificat de doamna Dăncilă".

"Într-un guvern în care ministrul Transporturilor cere avioanelor să nu zboare, cere companiei TAROM să nu mai ridice avioanele de la sol, se îndoieşte cineva că doamna Dăncilă ar avea vreo problemă să îi ceară lui Toni Greblă să se ocupe, să verifice puţin cu antifrauda? Deci suntem în campanie electorală pentru prezidenţiale. E clar că discutăm în această cheie şi nu vreau să fiu verificat de doamna Dăncilă. Este ridicol şi absurd. Sunt total transparent, total deschis, dar vreau ca verificarea să fie făcută de o instituţie care nu este subordonată politic unui contracandidat direct. E foarte simplu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.