Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă revine la 'tradiția' predecesorilor săi: Adrian Năstase, Victor Ponta şi Sorin Grindeanu. Prima decizie luată ca premier la Palatul Victoria

Dancila guvern Victoria

Premierul Viorica Dăncilă a preferat să se mute în biroul folosit în trecut de Adrian Năstase, Victor Ponta şi Sorin Grindeanu, ea renunţând la spaţiul folosit până de curând de predecesorul său Mihai Tudose, informează Mediafax.

Prima decizie a Vioricăi Dăncilă luată ca prim-ministru a fost să-şi mute biroul în încăperea folosită în acest scop de precedesorii săi Adrian Năstase, Victor Ponta şi Sorin Grindeanu. Încăperea se află la etajul 2 al Palatului Victoria.

Halep n-a terminat 'lupta' cu Wozniacki: Românca se bate cu noul lider mondial și cu alte rivale pentru un premiu important

În biroul eliberat se va muta, cel mai probabil, Ştefan Viorel, vicepremier fără portofoliu în Guvernul Dăncilă.

După moţiunea de cenzură care a dus la demiterea lui Sorin Grindeanu de la Palatul Victoria, Mihai Tudose a cerut ca biroul să îi fie mutat de la etajul 2 la primul nivel. Motivaţia a fost, potrivit unor surse guvernamentale, că înălţimea sălii este prea mică.

Aşa că angajaţii Guvernului i-au amenajat lui Tudose încăperea în care au avut birou, printre alţii, mareşalul Ion Antonescu, Mihai Răzvan Ungureanu, Emil Boc şi Călin Popescu Tăriceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.