Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă s-a dezlănțuit la adresa Opoziției: 'Mi-a fost greu să înțeleg logica acuzațiile'

Inquam Photos / Octav Ganea
viorica dancila parlament

Premierul Viorica Dăncil a declarat joi, în plenul reunit în care se dezbate și votează moțiunea de cenzură, că nu înțelege acuzațiile pe care Opoziția i le aduce, mai ales atunci când vine vorba despre reproșurile legate de remanierile din guvernele anterioare.

"Aș fi vrut să cred că puteți da dovadă de onestitate. Cereți onestitate, dar ați inserat în moțiune lucruri pe care nu le avea. Mi-a fost greu să înțeleg logica acuzațiilor.Înțeleg că moțiunea e un exercițiu democratic. E bine că există și îl folosiți. Dar mă așteptam să îl folosiți cu seriozitate. E un text neserios. Mă așteptam să aveți o minimă considerație față de logică. Să vă respectați datoria pe care o aveți", a declarat premierul Viorica Dăncilă, conform Mediafax.

"Vă dau un exemplu: mă criticați pentru schimbările de miniștri făcute înaintea mea. Eu vă pot spune de mandatul meu, de miniștrii pe care i-am înlocuit eu", a mai spus premierul.

Parlamentarii dezbat și votează joi moțiunea de cenzură la adresa guvernului, intitulată "Ajunge! Guvernul Dragnea-Dăncilă, ruşinea României".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.