Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă s-a întâlnit cu Franziska Maria Keller și Philippe Lamberts, co-președinții Grupului Verzilor/Alianța Europa Liberă din Parlamentul European

Guvernul Romaniei
Viorica Dancila

 

Prim-ministrul României, doamna Viorica Dăncilă, a avut astăzi, 26 septembrie 2018, o întrevedere cu doamna Franziska Maria Keller și domnul Philippe Lamberts, Co-președinții Grupului Verzilor/Alianța Europa Liberă din Parlamentul European, transmite Guvernul României.

La discuții a participat, de asemenea, ministrul fondurilor europene, doamna Rovana Plumb.

Convorbirile s-au purtat pe cele două coordonate evidențiate deja în cadrul întrevederilor avute ieri cu lideri ai grupurilor politice din Parlamentul European: situația internă a României și agenda europeană.

Premierul Viorica Dăncilă a prezentat, pe scurt, situația politică din România, în perspectiva dezbaterii care va avea loc în Parlamentul European la începutul lunii octombrie. De asemenea, a prezentat programul de reforme inițiate de Guvernul României, arătând că acesta este rezultatul unui proces extins de consultare transparentă și de cooperare interinstituțională, în plan intern, precum și cel al unei colaborări cu partenerii europeni. De altfel, prim-ministrul Viorica Dăncilă a reafirmat întreaga sa disponibilitate pentru continuarea dialogului deschis cu instituțiile europene.

Discuțiile au continuat cu o prezentare a stadiului pregătirilor în vederea preluării Președinției Consiliului Uniunii Europene, în ianuarie 2019, de către România.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.