Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă se alătură cauzei femeilor abuzate: 'Am o grijă aparte pentru siguranța tuturor celor ce nu se pot apăra singuri'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Viorica Dancila lansare

Viorica Dăncilă a declarat, sâmbătă, că se alătură cauzei marșului împotriva violenței asupra femeilor organizat în București și i-a felicitat pe participanți ”pentru curajul de a-și face auzită vocea”. ”Este obligatorie o schimbare profundă, la nivel procedural și legislativ”, a mai afirmat ea.

”Mă alătur cauzei marșului împotriva violenței asupra femeilor organizat astăzi în Capitală și îi felicit pe cei ce participă pentru curajul de a-și face auzită vocea! Am o grijă aparte pentru siguranța tuturor celor ce nu se pot apăra singuri și am convingerea că este obligatorie o schimbare profundă, la nivel procedural și legislativ, așa încât actele de violență, abuzurile și orice încălcare a drepturilor fundamentale să fie ferm descurajate și drastic reduse în timp”, a scris pe Facebook Viorica Dăncilă.

Aproximativ 300 de persoane au venit, sâmbătă, în Parcul Colțea, din Capitală, pentru a participa la marșul „Împreună pentru siguranța femeilor”, până în Piața Victoriei. Oamenii au cerut legi mai aspre și brățări electronice pentru agresori și anchete continuate chiar dacă victimele retrag plângerea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.