Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă se teme de o epurare politică: Este îngrijorătoare foamea de putere a lui Iohannis / VIDEO

Facebook
dancila

Premierul Viorica Dăncilă i-a somat, luni, la începutul ședinței de guvern, pe ”candidatul Iohannis și pe gălăgioșii lideri ai PNL să abandoneze discursul urii și al jignirilor la adresa cetățenilor și să își asume un program de guvernare”, afirmând că șeful statului încearcă să tragă de timp.

Citește și: Calea ferată Henri Coandă - Gara de Nord, blocată în instanță de Ion Țiriac: De ce a oprit miliardarul proiectul

”În lipsa unui program de guvernare și a unui plan concret perntru România din partea PNL, Klaus Iohannis încearcă să tragă de timp. Ceea ce îngrijorează e foamea de putere a acestui om și lipsa e viziune ai celor care îl înconjoară. Îi somez public pe candidatul Iohannis și pe gălăgioșii lideri ai PNL să abandoneze discursul urii și al jignirilor la adresa cetățenilor și să își asume un program de guvernare. Dacă nu sunt în stare să spună public și să își asume că au dat jos un guvern doar din consderente electorale. ”, a declarat Viorica Dăncilă.

”Am observat că liderii PNL și Klaus Iohannis au simțit nevoia să spună că nu vor tăia pensiile și salariile, după ce au anunțat mai multe măsuri de tăieri și austeritate. Aceste partide au mai operat epurări politice și în trecut, sub pretextul eficientizării Guvernului, așa că nu pot fi crezuți pe cuvânt. Așa cum am declarat ne dorim ca această perioadă de instabilitate politică să se încheie cât mai repede, pentru ca acest blocaj generat ambiția lui Klaus Iohannis să nu producă efecte negative.”, a mai spus Dăncilă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.