Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă se teme pentru Liviu Dragnea, după ce i s-a anunțat data sentinței: Să nu fie o judecată politică

Inquam Photos - George Călin
Inquam Viorica Dăncilă Liviu Dragnea Dăncilă Dragnea

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marţi, cu ocazia unei vizite în judeţul Vaslui, că speră într-o decizie corectă a magistraţilor în cazul dosarului lui Liviu Dragnea, care să nu aibă influenţe politice.

Citește și: 'Epoca de aur' a protocolului SRI-PÎCCJ: Laura Codruţa Kovesi le cerea procurorilor să-l informeze direct pe Coldea

Ea a spus că nu comentează amânarea sentinţei până după alegerile europarlamentare. 

"Nu am de ce să comentez acest lucru. Este un lucru care ţine de justiţie, eu nu am făcut niciodată comentarii legate de justiţie, dar sper ca justiţia să aplice corect, să nu fie o judecată din punct de vedere politic. Nu avem ce să comentăm despre deciziile pe care le ia justiţia", a afirmat Viorica Dăncilă. 

Întrebată dacă s-ar impune schimbarea conducerii PSD, în cazul în care partidul nu ar obţine scorul dorit la alegerile europarlamentare, Dăncilă a spus că nu doreşte să facă scenarii şi că "are convingerea că PSD va obţine un scor bun la europarlamentare". 

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a stabilit luni, pentru 27 mai, pronunţarea sentinţei definitive în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, în care este judecat liderul PSD, Liviu Dragnea. 

La ultimul termen al procesului, care s-a desfăşurat luni, reprezentantul DNA a cerut ca Dragnea să fie condamnat şi pentru instigare la fals intelectual, iar pedepsele aplicate acestuia să fie orientate spre mediu şi nu spre minim, aşa cum a apreciat instanţa de fond.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.