Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă SEMNALEAZĂ că Iohannis și PNL rezolvă criza prin măsurile luate de PSD: 'Eu nu mă aștept la scuze. Românii să primească explicații'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Viorica Dăncilă

Fostul premier și lider PSD, Viorica Dăncilă,  susține că președintele Klaus Iohannis a decis să supună ratificării Parlamentului acordul de împrumut dintre România și BIRD, semnat pe 10 iulie 2019 de Guvernul Dăncilă. „E vorba despre luarea de împrumuturi pe care Guvernul de atunci le-a considerat necesare pentru creșterea capacității țării noastre de a gestiona situațiile de urgență”, a precizat Viorica Dăncilă, adăugând că șeful statului și liberalii ar trebui să spună românilor de ce întârzie cu instrumentele utile României în actuala situație de criză.

Citește și: VIDEO Cum să îţi faci acasă o mască de protecţie împotriva COVID-19

„Mai bine mai târziu decât niciodată: domnul Klaus Iohannis a decis să supună ratificării Parlamentului acordul de împrumut dintre România și BIRD, semnat pe 10 iulie 2019. E vorba despre luarea de împrumuturi pe care Guvernul de atunci le-a considerat necesare pentru creșterea capacității țării noastre de a gestiona situațiile de urgență. Împrumuturi care, iată, se dovedesc utile.

Îmi amintesc însă (ca și mulți dintre dumneavoastră, sunt sigură) de criticile pe care domnul Iohannis și domnii din PNL le-au revărsat asupra noastră ori de câte ori România se împrumuta. În ciuda faptului că datoria publică ca procent din PIB a scăzut în perioada guvernării PSD!

Eu nu mă aștept la scuze pentru acea atitudine care acum se dovedește îngustă și superficială (aroganța se răzbună când te aștepți mai puțin!), dar românii ar trebui să primească totuși explicații pentru întârzierea cu care domnul Iohannis și liberalii se folosesc de instrumente utile României în actuala situație de criză”, se arată pe pagina de Facebook a Vioricăi Dăncilă.

Mai bine mai târziu decât niciodată: domnul Klaus Iohannis a decis să supună ratificării Parlamentului acordul de...

Publicată de Viorica Vasilica Dăncilă pe Luni, 6 aprilie 2020

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.