Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă: Solicit europarlamentarilor României susținerea Rovanei Plumb. În politica externă trebuie să fim mai întâi români și apoi membri de partid

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a declarat luni pentru STIRIPESURSE.RO, în contextul în care președintele Comisiei Europene a ales-o din partea pe Rovana Plumb să fie comisar european, că pe subiecte de politică externă „trebuie să fim mai întâi români și apoi membri de partid”, după ce președintele Klaus Iohannis, USR-PLUS și PNL s-au pronunțat împotriva nominalizării lui Plumb. Dăncilă le-a cerut tuturor europarlamentarilor români să o susțină pe Rovana Plumb și să nu mai „saboteze” pe viitor propunerile României.

  • „Numirea colegei noastre Rovana Plumb drept comisar european e un succes al României. Țara noastră a venit cu o propunere solidă, care a fost bine primită de către președintele ales al Comisiei Europene. Mă bucur mult pentru Rovana și am încredere că va trece cu bine etapele rămase din procesul desemnării. Solicit tuturor reprezentanților României în Parlamentul European, indiferent de culoare politică, să susțină această numire, fiindcă este în interesul țării noastre. Pe subiecte de politică externă trebuie să fim mai întâi români și apoi membri de partid. Sper ca, în viitor, politicienii români să nu mai saboteze prin dezinformări propunerile pe care țara noastră le face. Cei care fac aceste gesturi se descalifică inclusiv în forurile europene și în final tot România pierde”, a spus Dăncilă pentru STIRIPESURSE.RO.

Citește și: Victor Ponta: Suntem obligați să votăm moțiunea de cenzură dacă PSD nu vrea restructurare și candidat comun la prezidențiale .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.