Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, somată de Iohannis să ia măsuri cu privire la SIIJ după raportul GRECO: 'Toată lumea a înțeles foarte bine că această secție e o anomalie'

Administrația Prezidențială
iohannis dancila iohannis guvern

Președintele Klaus Iohannis a solicitat, miercuri, ca Guvernul să vină cu o inițiativă legislativă pentru a corecta "anomalia" care este Secția de investigare a infracțiunilor din justiție (SIIJ), precum și alte neregularități din domeniu, urmând ca dezbaterea să aibă loc în Parlament.

„Toată lumea a înțeles foarte bine că această secție e o anomalie. Guvernul să vină urgent cu o inițiativă legislativă care corectează această anomalie. Sigur, dezbaterea e în Parlament, dar inițiativa trebuie elaborată în Guvern”, a declarat Iohannis.

ÎCCJ, decizie BOMBĂ în cazul Sorina - Cererea lui Bogdan Licu privind strămutarea judecăriiordonanţei preşedinţiale de la Mehedinţi, RESPINSĂ

Ministerul Justiției a publicat, marți, cele două rapoarte GRECO la adresa României.

Grupul Statelor contra Corupţiei (GRECO) a transmis că România a înregistrat progrese insuficiente în combaterea corupţiei exprimând preocupare privind reformele din sistemul judiciar, în special asupra refuzului Bucureştiului de a desfiinţa Secţia specială de investigare a magistraţilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.