Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă șterge amintirea lui Dragnea: sparge gheața și învie relațiile cu socialiștii europeni

www.facebook.com

În plină campanie electorală, socialiștii europeni au anunțat înghețarea relațiilor cu PSD, din cauza politicii în materie de justiție. Odată dispărut din peisaj Liviu Dragnea, actualul lider interimar al PSD, Viorica Dăncilă a decis să învie relațiile cu socialiștii europeni.

Citește și: EXCLUSIV - Moțiunea de cenzură. Barna: UDMR a confirmat că va vota / Korodi: Singura variantă - Guvern în jurul PNL / Turcan: Încă nu avem suficiente voturi

”O mare bucurie să revăd un foarte bun prieten, senatorul Gianni Pittella, fost președinte al Grupului Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European, și să întărim legătura dintre familiile noastre politice.

Îi mulțumesc lui Gianni Pittella pentru aprecierea exprimată față de politicile sociale și economice implementate de Guvernul României, precum și față de rezultatele obținute de Președinția Română a Consiliului Uniunii Europene.

Este momentul ca Partidul Social Democrat și forțele progresiste europene să dea dovadă de unitate, pentru că doar împreună avem capacitatea să oferim soluțiile pentru viitorul proiectului european.”, scrie Viorica Dăncilă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.