Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, trasă de mânecă după declarațiile de la Bruxelles: 'Să ne spună de unde știe că la protest au fost manifestanți drogați'

orban raetchi

Deputatul PNL Ovidiu Raețchi i-a cerut, joi, premierului Viorica Dăncilă să confirme dacă în timpul întâlnirii cu Ska Keller, co-președinta grupului verzilor din PE, a afirmat că ”bănuiește că protestatarii au fost trimiși din afară și că erau drogați” și de unde a primit aceste informații.

”Ieri (miercuri - n.r.), după întâlnirea cu premierul Viorica Dăncilă în Parlamentul European, Ska Keller, co-președinta grupului verzilor, a declarat: “A spus că se bănuiește că protestatarii au fost trimiși din afară și că erau drogați”. Pentru că declarația doamnei Keller este deosebit de gravă și are implicații serioase, o rog pe această cale pe doamna premier Viorica Dăncilă să ne spună dacă într-adevăr le-a transmis europarlamentarilor că la protestul din 10 august au participat manifestanți și ”, a scris Ovidiu Raețchi pe pagina sa de Facebook.

El i-a cerut premierului Viorica Dăncilă ca, în eventualitatea în care confirmă că a făcut această afirmație, premierul Dăncilă să spună care este proveniența acestor informații privind protestatarii din 10 august.

”Precizez că, în calitate de vicepreședinte al Comisiei de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională din Camera Deputaților, nu am primit, sub nicio formă, o informație în acest sens. Presupun că dacă acestea ar fi adevărate atunci ministerul de Interne dispune de o amplă documentare pe temă. Premierul Viorica Dăncilă trebuie să răspundă urgent la aceste întrebări, nu pot fi lansate în spațiul public informații atât de serioase fără ca opinia publică să primească toate datele”, a conchis deputatul liberal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.