Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă vine cu vești bune: cum se va schimba programul 'Prima mașină'

Guvernul României
Viorica Dăncilă industria auto

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat luni, după o vizită la Fabrica Ford din Craiova simplificarea și flexibilizarea programului . Ea a mai spus că, după ce legea bugetului a fost promulgată, Executivul va accelera lucrările pentru drumurile expres și autostrăzi.

Citește și: Ion Cristoiu analizează strategia lui Liviu Dragnea: Recunosc că am greșit

”Guvernul României a susținut constant producătorii auto Ford și Dacia prin încurajarea populației să achiziționeze autoturisme noi. Anul trecut am majorat numărul de tichete Rabla de la 30.000 la 50.000. Vom continua acest sprijin inclusiv prin simplificarea și flexibilizarea programului ”, a declarat Viorica Dăncilă.

De asemenea, Viorica Dăncilă a afirmat că Executivul va accelera lucrările pentru drumurile expres și autostrăzi.

”Am discutat și despre soluțiile identificate pentru accelelarea unor investiții majore în domeniul infrastructurii. După cum știți, cele mai multe dificultăți proveneau din legislația stufoasă, cu proceduri greoaie, care generau întârzieri nepermise ale unor proiecte așteptate de cetățeni și de mediul de afaceri. Guvernul a acționat asupra cauzelor și a modificat legea achizițiilor publice și legea parteneriatului public privat, astfel încât să declocăm proiecte importante. Anul acesta am suplimentat bugetul investițiilor cu 15,7 miliarde de lei față de anul trecut din care 6 miliarde sunt infrastructura de transport. Acum, că legea bugetului a fost promulgată, putem accelera lucrările pentru drumurile expres și autostrăzi și pentru alte proiecte de infrastructură”, a mai spus premierul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.