Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Viral pe internet - Trucul care a făcut furori, demontat de specialiști. De ce nu e bine să păstrezi fructele de avocado în apă

avocado1

Viral pe internet - Trucul care a făcut furori, demontat de specialiști. De ce nu e bine să păstrezi fructele de avocado în apă.

Mulți utilizatori ai platformei TikTok au realizat numeroase videoclipuri în care au prezentat un truc prin care pot face fructele de avocado să se păstreze proaspete, fără să capete acea culoare maro. Acum, însă, reprezentanții Administrației pentru Alimente și Medicamente din Statele Unite ale Americii au lansat un semnal de alarmă.

În videoclipurile care au făcut înconjurul lumii, utilizatorii încurajează oamenii să păstreze felii din avocado în apă pentru a le păstra proaspete pentru două zile.

Sydney Raz, un utilizator de pe TikTok, se numără printre persoanele care au încercat acest truc. Clipul lui, care a fost publicat în iulie 2021, a adunat mai bine de 4,5 milioane de vizualizări, iar de atunci acest truc a devenit viral.

Invitat în cadrul emisiunii Good Morning America, un oficial al FDA a vorbit despre pericolul din spatele acestui truc: ”Principala îngrijorare este faptul că pot exista anumiți agenți patogeni, precum Listeria monocytogenes, Salmonella spp.), care se pot dezvolta pe suprafața fructelor de avocado sub apă.”, a atras atenția expertul.

De asemenea, dr. Erin Carter, activ și el pe TikTok, a vorbit despre pericolul din spatele acestui truc: ”Se pare că nu este o idee chiar atât de bună. Să depozitezi fructele de avocado în acest fel poate duce la dezvoltarea unor tipuri de bacterii, ce te pot îmbolnăvi. Infecțiile cu acestea nu sunt deloc plăcute, sunt sigur că îți dorești să le eviți.”, a mai spus acesta, potrivit JustJared.

@sidneyraz testing how to keep an avocado fresh over two days #avocado #inmy30s ♬ original sound - sidneyraz

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.