Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Virgil Guran BATE CU PUMNUL în masă: PNL Dâmbovița NU VREA SĂ AUDĂ de guvernare alături de PSD

bazarmedia.ro
Virgil Guran

Conducerea PNL Dâmboviţa anunţă, luni, într-un comunicat de presă, că nu susţine o coaliţie de guvernare cu PSD şi va vota în acest sens în Biroul Permanent al PNL. De asemenea, liderul PNL Dâmboviţa, senatorul Virgil Guran, transmite, în acest comunicat, că va rămâne în PNL şi nu îl va urma pe Ludovic Orban. "Senatorul Virgil Guran, preşedintele PNL Dâmboviţa, a anunţat că în şedinţa BPN de astăzi va vota împotriva unei coaliţii de guvernare cu PSD. Decizia a venit după consultarea organizaţiilor locale, care nu consideră că o alianţă cu social democraţii este o soluţie bună pentru partid", se arată în comunicatul PNL Dâmboviţa, scrie Agerpres.

Citește și: Florin Cîțu NU CEDEAZĂ, rămâne PROPUNERE de premier - Ministerul la care liberalii NU VOR SĂ RENUNȚE nici în ruptul capului .

Conform sursei citate, decizia este asumată de întreaga organizaţie judeţeană a liberalilor. "Deşi am doar unul din cele 75 de voturi din BPN, consider că este relevant ca acesta să fie dat cu demnitate şi în concordanţă cu ceea ce şi eu, şi organizaţiile locale credem că ar trebui să fie parcursul PNL astăzi şi în viitor", declară Virgil Guran. Acesta a făcut şi unele precizări în legătură cu relaţia cu Ludovic Orban, fostul lider PNL de care a fost foarte apropiat.

"Rămân în Partidul Naţional Liberal. Îl respect pe Ludovic Orban, am avut o colaborare foarte bună şi, împreună, am reuşit să realizăm proiecte importante pentru dâmboviţeni. Principala mea responsabilitate este însă faţă de organizaţiile locale alături de care am muncit în campaniile electorale şi care m-au susţinut pentru funcţia de senator PNL şi pentru cea de preşedinte al organizaţiei Dâmboviţa. Rămân fidel valorilor liberale şi cred în capacitatea PNL de a rezolva această criză politică prin înţelepciune, dialog şi bună credinţă. Astăzi, mai mult decât oricând, orgoliile personale trebuie date la o parte şi împreună, ca o echipă puternică şi asumată, să găsim cele mai bune soluţii pentru ţară şi pentru partid", afirmă liderul PNL Dâmboviţa, senatorul Virgil Guran.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.