Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Virgil Măgureanu are parte numai de probleme: Ce a păţit fostul şef SRI după ce a fost pârât la DNA

virgil magureanu

A fost seful SRI in anii 90, dar in ultimii ani spune ca si-a dedicat timpul afacerii in agricultura pe care a dezvoltat-o in localitatea sa natala. Afacerea cu afine insa nu i-a adus pana acum, lui Magureanu, conform datelor de la Fisc, decat pierderi.

Alina Petre, fosta nora a lui Virgil Magureanu, a depus o plangere la DNA impotriva fostului sef al SRI in care face dezvaluiri despre afacerile familiei. Ea a spus ca Virgil Magureanu a decis, in 2008, sa construiasca, cu bani europeni, o fabrica de procesare a prunelor si a altor fructe de padure in Giurtelecul Hododului, acolo unde avea deja o livada pe vreo 10 hectare. Fosta nora a lui Virgil Magureanu spune insa ca fostul sef al SRI ar fi castigat cele doua proiecte doar in urma unor interventii la conducerea FDAR, iar pentru a finanta investitiile ar fi apelat chiar la guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, pentru a le facilita obtinerea unui credit de 3 milioane de euro.

Vezi şi: O campioană europeană, de origine română, prinsă dopată cu medicamentul lui Șarapova

Intr-un interviu acordat, in urma cu ceva timp, pentru revista Infoaliment, Magureanu se mandrea cu investitia sa din agricultura. “Am plantat in livada mea toate fructele sezoniere, iar pe 6,5 hectare am realizat piesa de rezistenta: o plantatie de afini de cultura”, a povestit Virgil Magureanu .Cea mai mare investitie a sa este fabrica de prelucrare a fructelor de padure “Afinul”, pe care spunea ca si-a echipat-o cu utilaje aduse tocmai din China. Si totusi, datele depuse la Fisc arata ca in 2014, ultimul an in care sunt publice datele fiscal, firma sa, Afinul, a avut o pierdere de peste un million de lei, iar in 2013, pierderea a fost dubla, adica peste 2,4 milioane de lei, anunţă wowbiz.

Vezi şi: Opt ţări din UE se opun gazoductului Nord Stream-2: România face front comun

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.