Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Virgil Musta ARUNCĂ în aer campania de vaccinare: Persoanele care NU CRED în coronavirus să nu se imunizeze

www.stiripesurse.ro
virgil musta

Medicul Virgil Musta susține că românii care nu cred în coronavirus nu ar trebui să se vaccineze. Acesta spune că oamenii trebuie să aibă la îndemână toate datele legate de vaccin și de efectele acestuia înainte de a alege.

”Decizia de vaccinare este o decizie individuală. Nimeni nu este obligat să se vaccineze. Și ceea ce este important, este ca oamenii să cunoască adevărul despre vaccin, să aibă încredere în specialiști și să evalueze singuri beneficiile și riscurile.

Citește și: Infectarea cu coronavirus după VACCINARE, absolut normală - Șefa Societății de Epidemiologie EXPLICĂ fenomenul

Dacă ei consideră că beneficiile sunt în favoarea vaccinării, eu recomand să se vaccineze. Nu este un act în care cineva este obligat să facă vaccinul și eu cred că nimeni nu caută să convingă oamenii să se vaccineze dacă nu este necesar.

Ceea ce am vrut să spun că acesta este un act de decizie persoanlă, și datoria noastră, a specialiștilor, este să prezentăm oamenilor situația corect, ca să poată lua o decizie în interesul lor”, a declarat medicul Virgil Musta la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.