Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Virgil Popescu a înțeles de unde vine lumina: dacă anul trecut îl lăuda în public pe 'Superman' Florin Cîțu, acum îl ovaționează pe Nicolae Ciucă

Facebook
Virgil Popescu

Ministrul Energiei, Virgil Popescu a declarat, miercuri la emisiunea Talk News de la Profit TV, că a semnat susţinerea moţiunii lui Nicolae Ciucă, pentru şefia PNL, alături de alţi colegi. Virgil Popescu e cel care anul trecut avea numai cuvinte de laudă la adresa lui Florin Cîțu.

„Sunt convins că un partid care are conducere unitară, şi premier şi preşedinte de partid va acţiona mult mai unitar”, a menţionat ministrul, precizând că astfel deciziile în coaliţie vor fi luate mult mai rapid, putând fi puse în practică mult mai repede, relatează News.ro.

„Aseară am semnat susţinerea moţiunii domnului Ciucă, alături de alţi colegi. Sunt convins că un partid care are conducere unitară, şi premier şi preşedinte de partid va acţiona mult mai unitar”, a spus ministrul.

Virbil Popescu a mai arătat că, prin faptul că Nicolae Ciucă va fi şi preşedintele PNL, ”deciziile în coaliţie vor fi luate mult mai rapid, putând fi puse în practică mult mai repede”.

„Cred că va merge mai rapid decizia şi punerea în practică (...) Este unul din avantajele pe care le oferă faptul că premierul e şi preşedinte”, a mai spus Virgil Popescu.

Vezi și: Scrisoarea lui Nicolae Ciucă către liberali: 'Nu este o decizie ușoară să candidez. Vă chem să ducem mai departe istoria și spiritul PNL'

Anunțul lui Nicolae Ciucă

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat, miercuri, că va candida pentru funcţia de preşedinte al PNL., El a depus la partid moţiunea intitulată „Uniţi pentru o Românie stabilă şi puternică” care are 24 de pagini şi include o scrisoare adresată liberalilor scrisă de mână şi semnată de către şeful Executivului.

Laude și pentru Florin Cîțu, fostul președinte al PNL

Anul trecut, în 30 mai, Virgil Popescu anunța plin de bucurie de ce trebuie să fie susținut Florin Cîțu în fruntea PNL.

„Democraţie, liberalism, dezvoltare, investiţii, reforme sunt câteva dintre valorile în care cred cu tărie ca om politic. Partidul Naţional Liberal intră de astăzi într-o perioadă în care fiecare membru trebuie să aleagă cu gândul următor: să câştige cele mai bune proiecte pentru România, pentru români. Îl susţin pe prim - ministrul Florin Cîţu. Susţin Partidul Naţional Liberal, partidul care şi-a asumat să dezvolte România. Cu energie, dedicare şi responsabilitate: împreună pentru români!”, a scris Virgil Popescu, duminică, pe pagina sa de Facebook.

Vezi și: Ludovic Orban: 'Pînîlî a devenit un partid controlat de sistem' .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.