Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacție a ministrului Energiei, Virgil Popescu, după accidentul cu 3 morți de la Complexul Energetic Oltenia

Facebook
virgil popescu

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, spune marți că se află în drum spre Gorj și că tragedia petrecută la Complexul Energetic Oltenia nu poate fi lăsată fără răspuns.

  • „O gravă tragedie a răpit astăzi trei vieți la Complexul Energetic Oltenia. Este cumplit. Gândurile mele sunt alături de familiile îndurerate și mă rog să aibă putere în lupta cu durerea care îi încearcă. Accidentul s-a soldat inclusiv cu rănirea altor muncitori din cadrul complexului. Nu putem lăsa o asemenea tragedie fără răspuns. Mă îndrept către Gorj, chiar acum”, a scris ministrul pe Facebook.

Un accident de muncă soldat cu decesul a trei persoane şi rănirea altor 13 a avut loc marţi, în perimetrul Carierei Jilţ Sud, din cadrul Complexul Energetic Oltenia, situată pe raza localităţii Mătăsari. Printre victime se numără 14 salariaţi ai CE Oltenia. O tanchetă care transporta mai mulţi angajaţi ai Carierei s-a răsturnat după ce, conform unor surse, ar fi rămas fără frâne.

Citește și: Directorul Complexului Energetic Oltenia, despre accidentul cu 3 morți: 'Nu i-am pus eu să se urce 25 într-un mijloc de transport'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.