Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Virgil Popescu, discuţii cu Don Graves, secretarul adjunct al Comerţului din SUA, despre parteneriatul strategic România - SUA în energie

Inquam Photos / Octav Ganea
Virgil Popescu

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, anunţă joi că a avut o întâlnire cu Don Graves, secretarul adjunct al Comerţului din SUA, cu care a discutat despre ultimele evoluţii ale parteneriatului strategic România - SUA în energie: retehnologizarea Unităţii 1 de la Cernavodă, construcţia Unităţilor 3 şi 4, dar şi despre viitorul SMR, care va fi instalat la Doiceşti.

”Astăzi am avut o nouă întâlnire de lucru cu Don Graves - Deputy Secretary of Commerce, care are o vastă experienţă în gestionarea eficientă a fondurilor şi în domeniul economiei. În cadrul vizitei în SUA, de anul trecut, Don Graves mi-a transmis că Departamentul de Comerţ al SUA va fi ”One Stop Shop” pentru finanţarea programului nuclear civil din ţara noastră”, afirmă ministrul pe Facebook.

 

Virgil Popescu arată că ”a discutat în detaliu despre ultimele evoluţii ale parteneriatului strategic România - SUA în domeniul energiei: retehnologizarea Unităţii 1 de la Cernavodă şi construcţia Unităţilor 3 şi 4, dar şi despre viitorul SMR, care va fi instalat la Doiceşti”.

 

”Oficialul american a transmis că ţara noastră are în continuare tot suportul pentru a dezvolta sectorul energiei”, spune Popescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.