Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul decesului subprefectului din Sălaj

Virgil Ţurcaş

Poliţiştii din Sălaj au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă în cazul subprefectului Virgil Ţurcaş, care a decedat, marţi, după ce un acoperiş de foişor luat de o rafală de vânt s-a prăbuşit peste el şi alte persoane care participau la un eveniment.

În acest incident, petrecut marţi, în localitatea Hurez, au mai fost răniţi trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 55 şi 57 de ani, doi din municipiul Zalău şi unul din comuna Cizer, aceştia suferind însă leziuni uşoare, scrie agerpres.ro.

"Poliţiştii continuă cercetările pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, sub supravegherea unităţii de parchet competente, în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul", se arată marţi, într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Subprefectul judeţului Sălaj, Virgil Ţurcaş, rănit grav, marţi, în urma prăbuşirii acoperişului unui foişor, în localitatea Hurez, a decedat la scurt timp de la producerea incidentului, în ciuda intervenţiei cadrelor medicale.

Potrivit datelor făcute publice de Instituţia Prefectului Sălaj, subprefectul Virgil Ţurcaş participa, în calitate de invitat, alături de alte oficialităţi judeţene şi primari, la o întâlnire a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Sălaj Ecodes, privind problema gestionării deşeurilor în judeţ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.