Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Virgina Ruzici, dată afară de Simona Halep, intervine în scandalul de dopaj: Ea este incredibilă! Un model!

halep ruzici

Simona Halep s-a despărțit de Virginia Ruzici, după 14 ani în care fosta mare tenismenă i-a fost manager, dar aceasta nu-i poartă pică și chiar i-a luat apărarea în scandalul de dopaj. Ruzici susține că Simona Halep este o persoană de o sportivitate impecabilă și este 100% convinsă că nu a luat o substanță interzisă cu bună știință.

"O cunosc pe Simona de mult timp și am lucrat cu ea timp de 14 ani. În tot acest timp, nu numai că a fost o sportivă și o campioană incredibilă, ci și un model. Simona este o persoană de o sportivitate impecabilă, integră și onestă.

Sunt profund întristată de aceste evoluții și sunt 100% convinsă că Simona nu ar fi făcut niciodată nimic pentru a obține un avantaj necuvenit. O susțin pe deplin pe Simona în lupta ei pentru adevăr și sunt alături de ea", a scris Virginia Ruzici pe Instagram.

După ce a început colaborarea cu Patrick Muratoglu, Simona Halep a renunțat la vechiul staff, inclusiv la Virginia Ruzici sau la Theo Cercel.

"Totul este Mouratoglou acum! Echipa este 100% Mouratoglou! Tot ce mă înconjoară are legătură cu academia lui și cu el!", spunea Halep.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.