Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Visarion Alexa a 'grăit' înaintea lui Buhnici! Ce declarație scandaloasă a făcut, acum doi ani, preotul acuzat de agresiuni sexuale

Inquam Photos / Octav Ganea
visarion alexa

”Deși are 40 de ani, soția mea arată ca o puștoaică de 18 ani”, spunea preotul Visarion Alexa în urmă cu doi ani, anunță Antena3 CNN.

Visarion Alexa, aflat în acest moment sub control judiciar după ce mai multe persoane au depus plângere împotriva lui, susținând că au fost agresate sexual, a făcut, în 2019, o declarație scandaloasă, care nu a fost luată în seamă la acea oră.

„Am trei fete. Patru, cu tot cu soția mea. Fac o paranteză, pentru că dacă ele își lasă codițe și ieșim împreună pe stradă, eu cu bărboiul ăsta, lumea zice că le-am răpit, săracele. Deși are 40 de ani, soția mea arată ca o puștoaică de 18 ani.”, a spus părintele Visarion Alexa, zâmbind spre cineva din public.

Mai mult decât atât, în cadrul aceleiași întâlniri, preotul a promovat spovedania într-un mod puțin ciudat, în contextul acuzațiilor de acum.

„Nu vă spovediți la oricine, la orice preot! Vă dau un sfat prietenesc. Dacă nu e blând și înțelegător cu tine, indiferent în ce situație te-ai afla, fugiți, că v-o încasați! Iese rău... Căutați un duhovnic mai blând decât mama. Care să se poarte cu dumneavoastră ca și cu copilul lui”, spunea Visarion Alexa, în 2019, potrivit Click.

Mai multe victime apar în cazul de agresiune sexuală al preotului Visarion Alexa. Alte cinci femei au depus plângere împotriva lui pentru incidentele petrecute în ultimii ani.

Visarion Alexa a ajuns luni dimineaţă în faţa judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti, pentru că procurorii nu vor să renunţe la măsura arestării preventive.

La sosirea la tribunal, preotul, care este acuzat că a abuzat două enoriaşe, nu a dorit să stea de vorbă cu presa.

După mediatizarea cazului, alte cinci femei s-au hotărât să depună plângere la poliţie împotriva preotului care potrivit acestora le-ar fi abuzat sexual în ultii ani, au afirmat surse pentru Digi24.

Comisia de disciplină din cadrul Arhiepiscopiei Bucureștilor i-a solicitat preotului Visarion Alexa o declarație personală cu privire la faptele de care este acuzat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.