Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Visul lui Dinamo s-a spulberat, Astra Giurgiu s-a calificat în finala Cupei României după executarea loviturilor de departajare.

www.gsp.ro
Astra Giurgiu

Astra Giurgiu s-a calificat în finala Cupei României după executarea loviturilor de departajare. După 90 de minute, scorul a fost 1-0 pentru Dinamo, pe Stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, acelaşi cu care s-a impus Astra în meciul tur. Nu s-a mai marcat în prelungiri, conform news.ro

A marcat: A. Radu '89.

1-0, min. 89: Andrei Radu a vrut să centreze de pe partea stângă, dar balonul a prins o traiectorie către vinclul porţii lui Popa, peste goalkeeper-ul oaspeţilor.

La penaltiuri, scor 4-5, au marcat: Albentosa, Fabbrini, Anton, R. Grigore / Krpjci, Wuthrich, Canadija, Jovanovici, Raspopovici;

Au ratat: Mihaiu, Nepomuceno / V. Gheorghe.

Primul a ratat Valentin Gheorghe de la Astra, care a trimis balonul în bară. Mihaiu avea de executat lovitura care ar fi dus-o pe Dinamo în finală, dar Popa a apărat prima dată. Arbitrul a considerat că portarul nu a rămas pe linia porţii şi Mihaiu a mai avut o ocazie de a termina meciul. Popa a apărat şi a doua aoră, apoi Nepomuceno a trimis în bară balonul şi Raspopovici a transformat ultima lovitură.

Au evoluat echipele:

Dinamo: Eşanu - Puljici, Albentosa, R. Grigore - Sorescu (Blejdea '75), Gol (Nepomuceno '85), Anton, Fabbrini, S. Filip (A. Radu '62) - Morsay (Mihaiu '62), Nemec (Bejan '106). Antrenor Dusan Uhrin jr.

Astra: M. Popa - David Bruno (Raspopovici '91), Găman (Jovanovici '91), Graovac, Lamanje - Canadija, Boe-Kane - Merloi (Stahl '80), Răduţ (Wuthrich '74), V. Gheorghe - Montini (Krpici '80). Ionuţ Badea.

Cartonaşe galbene: Morsay '32, R. Grigore '42, Nemec '47, Anton '99 / M. Popa '44, V. Gheorghe '83, Găman '86. Stahl 105+1.

Arbitri: Cătălin Popa - Vladimir Urzică şi Ferencz Tunyogi - Iulian Dima;

Observatori: Irina Mîrţ şi Mihai Andrieş.

Miercuri, de la ora 20.30, este programată a doua semifinală, CS Universitatea Craiova - Viitorul Pandurii Târgu Jiu. În primul meci, echipa din Liga I s-a impus cu 3-0.

Finala va avea loc la 22 mai, la Ploieşti, când, probabil, va fi primul meci cu spectatori după ce fanii nu au mai avut acces pe arene în România, din martie 2020, din cauza pandemiei de coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.