Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vitali Klitschko anunță că viața revine spre normal în Kiev: Capitala va primi noi sisteme de apărare aeriană și după 9 mai rezidenții se pot întoarce

facebook.com
Vitali Klitschko

Primarul Kievului, Vitaliy Klitschko, a declarat sâmbătă, la 'Radio NV' că sisteme de apărare aeriană mai moderne vor fi desfășurate în curând în capitala ucraineană pentru a proteja locuitorii de atacurile aeriene ale rușilor.

„Din păcate, suntem încă îngrijorați de rapoartele constante despre amenințări aeriene - lovituri cu rachete. Rog toți locuitorii Kievului să respecte regulamentul, să coboare la adăposturile anti-bombe și să nu ignore aceste reguli, pentru că în orice moment orice casă din orașul nostru, din păcate, poate reprezenta o țintă. Sperăm că în zilele următoare va exista apărare aeriană suplimentară la standardul occidental, NATO, care să ne protejeze mai mult spațiul aerian”, a spus primarul Kievului.

Vitaliy Klitschko este convins că întreprinderile mici și mijlocii își vor relua activitatea în întregime în decurs de o lună, dacă situația din capitală se va păstra calmă. Primarul a adăugat că după 9 mai rezidenții care au părăsit capitala se pot întoarce treptat în oraș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.