Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vitali Klitschko spune că soldații ruși nu își dau seama că mor pentru Vladimir Putin: 'Este o tragedie şi pentru ruşi şi pentru Federaţia Rusă'

vitali klitschko

Primarul Kievului, Vitali Klitschko, a declarat pentru BBC că publicul rus va realiza în cele din urmă că tinerii lor soldaţi mor pentru nimic altceva decât pentru ambiţiile preşedintelui rus, Vladimir Putin, scrie BBC.

Fostul campion mondial la box la categoria grea a asistat la înmormântarea unui cunoscut activist anticorupţie în vârstă de 24 de ani, Roman Ratuşni, ucis la Izum, în regiunea Harkov, pe 9 iunie, scrie news.ro.

Primarul Klitschko, care a câştigat milioane de fani în întreaga lume în timpul lungii sale cariere record, a spus că liderul rus distruge milioane de vieţi atât în ​​Ucraina, cât şi în propria sa ţară.

"Este o tragedie şi pentru ruşi şi pentru Federaţia Rusă. Oamenii nu înţeleg asta acum, dar sunt sigur că îşi vor da seama foarte curând de realitatea. Ruşii mor - pentru ce? Ambiţia lui Putin?", a mai spus el.

Primarul s-a numărat printre sutele de îndoliaţi care i-au adus un omagiu Ratuşni - care a devenit figură importantă în timpul protestelor pro-democraţie din 2013 împotriva fostului guvern ucrainean pro-Moscova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.