Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Vizer a fost reales la conducerea Federației Internaționale de Judo

Federația Internațională de Judo
Marius Vizer

Marius Vizer, românul apreciat la nivel internațional pentru contribuția adusă judoului mondial, a fost reales în funcția de președinte al Federației Internaționale de Judo, în cadrul Congresului Ordinar organizat astăzi la Budapesta.

Marius Vizer este unul dintre cei mai apreciați și mai respectați români din lumea sportului mondial, datorită activității sale în calitate de președinte al Federației Internaționale de Judo, poziție pe care o ocupă încă din anul 2007.

Ca președinte al FIJ, Marius Vizer și-a asumat și a dus la îndeplinire un set de reforme care au contribuit decisiv la transformarea, modernizarea și popularizarea judoului mondial, fapt pentru care românul este apreciat și lăudat de întreaga comunitate internațională de judoka, de fani și de sportivi.

Datorită contribuției sale în lumea sportului mondial și, mai ales, în judo, Marius Vizer a câștigat respectul liderilor politici de talie mondială: de la prim-ministrul israelian, Benjamin Netanyahu, până la lideri din Emiratele Unite Arabe și din Asia. Vizer este fotografiat adesea în prezența acestora, la diferite competiții de judo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.