Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vizibilitatea este redusă sub 50 de metri pe mai multe drumuri din 9 județe, din cauza ceții

ceata

Vizibilitatea este redusă sub 50 de metri pe mai multe drumuri din 9 județe, din cauza ceții, iar polițiștii rutieri recomandă atenție maximă. De asemenea, atenţionarea cod galben de ceaţă a fost prelungită pentru nouă județe, până la ora 11.00, scrie Mediafax.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că la această oră se circulă îngreunat, în condiţii de ceaţă densă, care a redus vizibilitatea în trafic, izolat sub 50 de metri, pe mai drumuri din judeţe precum Bacău, Botoşani, Buzău, Brăila, Constanţa, Iaşi, Ialomiţa, Harghita şi Vrancea.

Pentru a circula în siguranţă şi pentru a evita accidentele, polițiștii rutieri recomandă şoferilor să circule cu atenție, să adapteze viteza la condițiile meteo şi să păstreze în mers o distanţă suficient de mare faţă de mașina din față.

Citește și: Traficul rutier se desfășoară în condiţii de ceaţă densă pe Autostrada Soarelui

Pe de altă parte, meteorologii au prelungit, până la ora 11.00, atenţionarea cod galben de ceaţă emisă pentru județele Harghita, Suceava, Vaslui, Bacău, Vrancea, Botoşani, Neamţ, Galaţi și Iaşi. Ceața reduce vizibilitatea local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.

Județele Constanța și Tulcea rămân până la ora 9.00 sub atenţionare cod galben de ceaţă, iar județele Arad și Bihor până la ora 11.00 sub atenţionare de vânt puternic, urmând să se semnaleze intensificări ale vântului cu viteze care vor ajunge la rafală la 55 - 65 de kilometri la oră, iar în zona de munte 75-85 de kilometri la oră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.