DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Vizită în Nădlac a şefului ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu: Şeful Senatului s-a întâlnit cu primari din judeţ

bugetul.ro
Tariceanu

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a vizitat joi oraşul Nădlac, unde s-a întâlnit cu primarul (ALDE) Ioan Radu Mărginean, cu viceprimarul şi cu membri ai Consiliului Local, cu care a discutat despre problemele oraşului, şi de asemenea, a avut şi o întâlnire informală cu mai mulţi primari din judeţul Arad conform Agerpres.

"Nădlacul are două probleme importante, pe care mi le-au prezentat. În primul rând este campusul şcolar şi apoi zona industrială, fiecare cu problemele aferente, amândouă aflându-se în atenţia mea şi a Guvernului. Pentru amândouă încercăm să găsim soluţii. Campusul este realizat în proporţie de 40% , fiind o lucrare care trebuie finalizată, din punctul meu de vedere, iar pentru dezvoltarea economică a oraşului şi a întregii zone este importantă şi urgentă dezvoltarea Zonei industriale. Voi avea în vedere ambele probleme şi voi încerca să îi ajut pe cei din Nădlac să soluţioneze ambele probleme", a declarat Călin Popescu-Tăriceanu, într-o conferinţă de presă susţinută la Arad.

În altă ordine de idei, mai muţi primari, atât din ALDE, cât şi din PNL, au participat, joi, la o întâlnire informală cu Călin Popescu-Tăriceanu, preşedintele Senatului şi lider al ALDE. Potrivit deputatului Eusebiu Pistru, numărul primarilor liberali ar fi fost mai mare însă, din câte se pare, o parte dintre aceştia au fost întorşi din drum de telefoanele primite din partea unor lideri liberali importanţi. Între cei care au luat parte la întâlnirea informală cu preşedintele ALDE s-au aflat, între alţii, primarii oraşelor Nădlac, Ineu, precum şi cei ai comunelor Grăniceri, Igneşti, Cermei sau Almaş.

În cadrul conferinţei de presă care a precedat întâlnirea informală menţionată, deputatul Eusebiu Pistru - care a trecut de la PNL la ALDE şi a preluat conducerea filialei ALDE Arad - a anunţat că va fi urmat la ALDE de numeroşi membri marcaţi ai PNL, afirmând că l-ar urma şi mai bine de jumătate dintre primarii liberali din judeţ, dar nu o pot face deocamdată fiindcă şi-ar pierde mandatele.

De menţionat că la întâlnirea informală cu Călin Popescu-Tăriceanu a putut fi văzuţi şi fostul deputat liberal Ion Şcheau, un apropiat a lui Gheorghe Falcă, precum şi Caius Parpală, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

CITESTE SI

EXQUIS.RO

REVISTABLOGURILOR.ROFii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×