Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vizită în taină a Zinaidei Greceanîi la Moscova: Cine ar fi invitat-o

Parlamentul Republicii Moldova
Zinaida Greceanîi

Președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, s-a aflat în această săptămână la Moscova, „într-o deplasare, la inițiativa Ambasadei Republicii Moldova în Federația Rusă”, după cum anunță presa rusă, deși Parlamentul nu a anunțat nimic despre această deplasare a șefului Legislativului.

Totul a ieșit la iveală după ce presa rusă a scris că Zinaida Greceanîi a oferit un interviu unde a vorbit despre situația politică din Republica Moldova.

Lucru straniu, însă atât Parlamentul cât, nici președinta Legislativului nu a informat opinia publică despre vreo deplasare peste hotarele țării.

În interviul acordat la Moscova, președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi vorbește despre faptul că „în actuala situație în care se află Republica Moldova, formarea unui nou Guvern, ar fi mai degrabă soluția fiabilă, decât alegeri parlamentare anticipate, iar acest lucru va asigura stabilitatea Moldovei”.

Realitatea.md a solicitat reacția Parlamentului referitor la „excursia” Zinaidei Greceanîi la Moscova. Serviciul de presă al Parlamentului ne-a comunicat că o să revină mai târziu cu o reacție, după ce vor face precizările de rigoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.