Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vlad Chiricheş va rămâne la Napoli şi în sezonul viitor

Getty Images
Vlad Chiricheș Napoli

Vlad Chiricheş (29 de ani) va rămâne la Napoli şi în sezonul viitor, după ce Raul Albiol s-a înţeles cu Villarreal, potrivit Mediafax.

Într-un interviu acordat în presa din Italia, preşedintele lui Napolo, De Laurentiis, a lămurit situaţia lui Chiricheş: "Am acceptat plecarea lui Raul Albiol. El ne-a cerut transferul încă de acum doi ani, dar atunci l-am convins să rămână. Îi mulţumim pentru tot ce a făcut pentru acest club. Ne-am permis să-l lăsăm să plece pentru că îi mai avem pe Vlad Chiricheş, Nikola Maksimovic şi Sebastiano Luperto", a spus Aurelio De Laurentiis, citat de sport.ro.

Citește și: Mihai Leu a făcut senzație în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă: A urcat pe prima treaptă a podiumului de la Reşiţa

Pentru postul de titular, Chiricheş va avea mult de tras. În sezonul trecut a prins trei jocuri, iar accidentările nu i-au dat pace. Suporterii au reacţionat nervos după ultima accidentare, spunând că nu e posibil ca românul să fie atât de fragil. Chiricheş va primi o nouă şansă la Napoli, iar dacă accidentările îl vor ocoli, poate că se va impune în primul 11. Chiar dacă a evoluat puţin în ultima vreme, Chiricheş e în continuare cotat la 5 milioane de euro de site-ul Transfermarkt. Transferat în 2015 de la Tottenham, pentru 7 milioane de euro, Chiricheş a evoluat în 47 de meciuri oficiale pentru Napoli.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.