Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vlad Filat, atac la adresa lui Vlad Plahotniuc: Face jocul Rusiei, dar uită să spună că de fapt a fugit de spaima pușcăriei

IPN.md
Vlad Filat

Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Vlad Filat, vine cu o reacție la anunțul lui Vlad Plahotniuc privind revenirea în politica din Republica Moldova. Potrivit fostului șef al Executivului, Plahotniuc a rămas la fel cum a fost anterior, un om fără demnitate, cu gândire și acțiuni banditești, conform deschide.md.

„După trei ani de la fuga rușinoasă din Republica Moldova, când și-a abandonat casa și partenerii de nelegiuiri, Plahotniuc anunță temerar că revine în politica moldovenească. Încercând să explice că el ”a plecat” din Republica Moldova, uită să spună că de fapt a fugit de spaima pușcăriei și a oamenilor. De fapt, anunțul lui Plahotniuc dovedește pe de o parte disperarea de extrădare și pe de altă parte, încearcă să transmită un mesaj-atenționare către magistrați, procurori și judecători, că dacă ar ajunge în fața lor să nu fie arestat sau pedepsit deoarece ar reveni în fruntea R. Moldova”, a scris el pe pagina sa de Facebook.

La fel, Vlad Filat se referă și la întrevederile pe care le avea Plahotniuc cu șeful adjunct al administrației prezidențiale ruse, Dmitri Kozak, cărui i-ar fi promis acceptarea proiectului de federalizare a R.Moldova.

„În același anunț pe care îl vrea epocal, Plahotniuc vorbește despre cum rușii i-au făcut dosare, uitând, despre timpul petrecut alături de Kozak, la un restaurant din Chișinău, unde îi promitea acestuia federalizarea Republicii Moldova. Niciodată acesta nu a fost anti-rus, ci doar pentru el și interesul său, iar astăzi face exclusiv jocul Moscovei pentru deturnarea R.Moldova, sperând că astfel, va scapa de arestare. Plahotniuc așa cum a fugit, așa nici nu va reveni de bună voie în Republica Moldova. A rămas ceea ce a fost din totdeauna, un om fără demnitate, cu gândire și acțiuni banditești. Sper ca instituțiile statului, de la președinție, parlament, guvern, la procurori și judecători să nu se lase păcăliți de retorica unui infractor!”, a adăugat el.

Amintim că fostul lider al Partidului Democrat din R.Moldova, Vlad Plahotniuc, anunță despre revenirea în politica din R.Moldova. Potrivit lui, de la plecarea sa de la putere au trecut 3 ani, iar guvernele care s-au succedat au avut posibilitatea să-și realizeze promisiunile făcute oamenilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.